понеделник, 26 август 2013 г.

Противопоказания при лечение Глина


В тази книга разказахме по-подробно за методите на лечение на различни заболявания. Но ние не трябва да забравяме факта, че не всяка болест може да се лекува с помощта на Глина  . Основната задача - да не нараните себе си и близките си хора с нелепо и погрешно действие. Бъдете внимателни и и имайте предвид нашите предупреждения.

На първо място, да не се забравя, че Глината   не може да се използва за лечение на възпалителни заболявания в период на обостряне. с Глина може да се третира само заболявания, които са в ремисия. В допълнение, не е възможно да се лекува заболяването, изискваща незабавно хирургическа интервенция, като например остър апендицит. Ето защо, ако лице, което има болки в стомаха, както и точната диагноза не е известна, не се лекуви самостоятелно, като се използват Глинено вани и лапи. Първоначално трябва да се знае точната диагноза,и затова консултирайте се с вашия лекар, а след това се лекувайте самостоятелно. Може да се случи, че докато човек се лекува с Глина , заболяването да напредне. В резултат на което, може да има редица усложнения. За това не бива да се забравя и, следователно, трябва да знае точно при какви заболявания не се препоръчва лечение с Глина .

При някои заболявания, лечение с Глина е безполезно, и не само без видимо подобрение, но и е загуба на ценно време.. Например при заболяване на ухото- не реагира на лечението с Глина. Очни болести, също не могат да бъдат лекувани, и в същото време може да причинят значителна вреда на очите, особено ако е има. .

В момента, хората страдат от различни видове алергии. И имайте предвид, че, ако обрив се дължи на алергична реакция ,Глината може да облекчи сърбеж и парене. Но да се премахне основната причина на такова увреждания не може, следователно, може да се ограничите с глинени вани. Трябва да разберем точната причина за алергията и незабавно да се реши с каквъв медикамент да се лекува. В тази връзка, не може да се спомене и при алергичен ринит, наричан сенна хрема. В този случай, на човек започват да сълзят очите, появавов се силна хрема, подува се лигавицата на гърлото и носа. Такава алергия не може да бъде лекувана с Глина , методът не води до подобрение, но може да има допълнителна алергична реакция.

Ако имате заболяване на бъбреците, черния дроб и се прилага Глината не се препоръчва, изисква се много сериозно лечение с лекарства. Също така е противопоказан при открита форма на туберкулоза.

Абсолютно неефективно използване на Глина за остеопороза, тъй като това заболяване е загуба на калций от костите. Съответно,Глината не може да възстанови загубената калций, и затова е безполезно да се използва.

Пре остра сърдечно съдова недостатъчност употребата на Глина, за съжаление, не може да даде положителен резултат. Невъзможно е за лечение на инфаркт, ангина пекторис, тахикардия, екстрасистоли. В много заболявания на сърдечно-съдовата система е противопоказано и използването на Глина  , тялото се нуждае от сериозно лечение със основните лекарства. Лечението с Глина е безполезно при всички заболявания на кръвта.

Ако човек страда от бронхиална астма, не е желателно да се използват глинени вани и апликации. Не може да се избавите от от атаките на пристъпите, и общото състояние на човек в това състояние не се подобрява.

Не бива да използвате Глина  при възпаление на влагалището при жени, в случай, че точните причини за възпаление не са известни - може да навреди на организма отложеното лечение. Гъбичните инфекции и урогенитални заболявания, не могат да се третират с Глина, в тези случай са необходимите антибиотици и противогъбични средства. Това не трябва да се забравя, в противен случай е възможгно да навредите на здравето си.

За някои хора, лечение с глинени лапи и вани с Глина може да предизвика алергия, които се проявява в раздразняне на кожата, или обриви. Това е особено вярно за хора с чувствителна и нежна кожа, податливи на различни влияния. В този случай, трябва да се откажете от лечение с Глина  и да изберете начин, който да не носи вреда на организма.

При високи температура, не е желателно да се започва лечение с Глина - трябва да изчакате, докато човешкото тяло се върне към нормалното си състояние. Не подлежат и на лечение с Глина и всички инфекциозни заболявания.

Разбира се, ние съвсем не описахме всички случаи, при което лечение с Глина  е неефективно и дори вредно. Но можем да ви предупредя за това, преди да започнете лечение с Глина , е необходимо да се консултирате с Вашия лекар, който ви е наблюдавал достатъчно дълго време. Защото понякога човек далеч от медицината не може да път познае правилно диагнозата, съответно, не е в състояние да изберенай-подходящия метод на лечение. Така че дори и да сте най-горещ привърженик на най-популярните методи за лечение и средства, не трябва да се игнорира традиционната медицина.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар